Vår affärsidé är att hjälpa människor att leva yngre, längre och bekräftar vår position som innovatörer och ledare inom hälso- och kosttillskottsbranschen. Samma anda av makt, spänning och energi, som vi kände 1996, lever vidare än idag. Vi tar sats in i framtiden samtidigt när vi säkrar en plats i historien.

Uppgradera till minstversion 11 Internet Explorerför att dra nytta av den fulla upplevelsen av denna webbplats.
GRATTIS,
DU ÄR NU MED I
TAHITI DREAM VACATION!
Du har avregistrerat dig från framtida e-post
http://www.morinda.com
Ditt besök sponsras av en Produktkonsult.
laddar...
Produktkonsult
ログイン中です…
TrūAge
SCANNER

Ta reda på TrūAge idag!

Skriv in din information och
vi kommer att kontakta dig
för en TrūAge scanning.Att känna till din TrūAge är det första kritiska steget för att leva yngre, längre!
AGE image

Vad är TrūAge? Det är en uppskattning av hur gammal du egentligen är - dina ben, leder, organ, celler och system baserade på kroppens AGE-nivåer. Den beräknas genom att jämföra dina AGE värden med andra människor med samma värde. Till exempel, om du har samma AGE-värde som den genomsnittliga 25-åringen, är din TrūAge 25 år. Ditt TrūAge värde kan hjälpa dig att avgöra om dina nivåer är genomsnittliga, över genomsnittet eller under genomsnittet för din ålder. Oavsett vilket ditt värde är, bör ditt mål vara att förbättra dem och därmed din ålder på insidan.

Hur fungerar TrūAge Scanner?

TrūAge Scanner är ett kliniskt beprövat verktyg som smärtfritt mäter personens AGE-nivåer på bara några sekunder utan att behöva göra blod- eller urinprov.

När huden utsätts för UV-ljus, är AGEs i huden synliga genom en maskin som kallas spektrometer.

UV-ljuset som visar AGEs i din hud kommer ut från scannern i låga och säkra mängder.

Se filmen
Historien bakom scannern

AGE-skanningsteknik, som används i TrūAge Scannern, utvecklades av endokrinolog Dr Andries Smit i Nederländerna. 1995 fann han att AGE i huden släpper ut en viss typ av ljus under de rätta förhållandena. Detta var ett genombrott.

TrūAge scannern kan mäta mängden AGEs i huden lika noggrant som vävnadsbiopsi. Han insåg att om han på något sätt kunde mäta eller räkna antalet AGEs som ljuset avger, så skulle han kunna använda denna mätning för att ge information om en persons välbefinnande.

År 1999 fick han patent på tekniken och publicerade den första vetenskapliga studien om skannerns exakthet. Sedan dess har vetenskapen bakom TrūAge Scanner validerats i ett antal tester med friska människor. Dessa validerade resultat har publicerats i flera respekterade medicinska tidskrifter.

Jag vill veta min TrūAge