Vår affärsidé är att hjälpa människor att leva yngre, längre och bekräftar vår position som innovatörer och ledare inom hälso- och kosttillskottsbranschen. Samma anda av makt, spänning och energi, som vi kände 1996, lever vidare än idag. Vi tar sats in i framtiden samtidigt när vi säkrar en plats i historien.

Uppgradera till minstversion 11 Internet Explorerför att dra nytta av den fulla upplevelsen av denna webbplats.
GRATTIS,
DU ÄR NU MED I
TAHITI DREAM VACATION!
Du har avregistrerat dig från framtida e-post
http://www.morinda.com
Ditt besök sponsras av en Produktkonsult.
laddar...
Produktkonsult
ログイン中です…
A.G.E.s
Grundorsaken till åldrande.
AGEs (advanced glycation end-products)är skadliga komponenter i kroppen som har visat sig vara en av de främsta orsakerna till åldrande och åldersrelaterade sjukdomar.

AGEs är uppbyggda av två huvudingredienser: Socker och protein. Ett överskott av sockermolekyler binder sig till proteinpeptider och bildar AGEs, dessa AGEs attackerar friska celler i kroppen. AGEs får friska vävnader, organ och system att sakta mista sin funktion. Resultatet av detta är för tidigt åldrande som både påverkar vårt utseende såväl som funktionen av våra organ och system i kroppen. AGEs åldrar vår kropp inifrån och ut.

AGEs bildas naturlig i våra kroppar när vi äter sockerrik och processad mat. Även våra hormoner spelar en stor roll i bildandet av AGEs, likasom vår aktivitetsnivå. Vi kan hantera våra AGEs genom att äta rätt, motionera, minska skadlig stress och se till att vi får tillräckligt med sömn.

En ökad medvetenhet om AGEs kan förändra ditt liv till det bättre. AGEs har studerats under många år men fram till nu har forskningsresultaten bara förekommit i vetenskapliga tidskrifter och studier. Nu har AGEs äntligen nått allmänheten på alla fronter. De största magasinen runt om i världen kan inte skriva nog om glykering, tidigt åldrande och AGEs.


A.G.E.s OCH
TOAST TEST
BILDANDET AV A.G.E.s

När bröd utsätts för stark hetta hårdnar det och blir brunt. Med andra ord så rostar vi brödet. När du ser ett rostat bröd så kanske du tänker på en god frukost, men vad du egentligen ser är bildandet av AGEs genom vad som kallas Maillard processen. Bröd innehåller både socker och protein och när man sedan utsätter det för hetta smälter sockret och binder sig till preoteinpeptiderna och då har AGEs skapats.


Lär dig hur du kan
Leva Yngre, Längre
genom att kontrollera dina A.G.E.s